Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 13:37   #1
PoYRaZ
PoYRaZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KaRaYeL

22 Oca 2008
RüZGaRıN EsTiGi YeRDeN
:
Ettiği Teşekkür: 26
133 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edlidi
Tepki Sayısı: 0
0 Mesajına 0 Kere Tepki Gösterildi

Tecrübe Puanı: 278
PoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond reputePoYRaZ has a reputation beyond repute
 PoYRaZ isimli Üye şimdilik offline konumundadırOffline  

Standart Bobo: "Şampiyonluk şansımız çok yüksek"

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, şampiyonluk şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

İtalyan spor giyim markası Lotto ile iki yıllık sponsorluk anlaşması yapan Bobo, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor ile aralarında üç puanlık bir farkın olduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, "şampiyonluk şansımız çok yüksek. Takım olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız" dedi.

Bobo, ara transferde takıma katılan Filip Holosko ile çok daha iyi olacaklarını söyledi:

"Daha çok forvet oyuncusuyla oynadığımız zaman, gol sansımız daha da çok oluyor. Daha çok futbolcunun olması her zaman takım için daha iyidir. Rekabet olacaktır ama bu rekabetin sonunda kazanan Beşiktaş olacaktır.

"Teknik direktörümüz de futbolcuların arasında en iyilerini seçecektir. Bir takımda ne kadar iyi oyuncu olursa, ne kadar iyi oyuncu bir arada olursa, takım o kadar iyiye gider. İnanıyorum biz Holosko ile çok daha iyi olacağız."

Brezilyalı futbolcu, basında kendisi hakkında birçok transfer haberinin yer aldığını, ancak kendisinin bugüne kadar transfer konusunda kimseyle konuşmadığını dile getirdi.

Brezilya milli takımı teknik direktörü Dunga ile konuştuğu yolundaki haberleri de yalanlayan Bobo, "ben ne Dunga ile, ne de basından kimseyle transfer hakkında konuştum. Ama sonuçta her futbolcu kendi milli takımında oynamak ister" dedi.

Bobo, Beşiktaş'ta forvetin savunmaya yardım etmediği yönündeki iddialar için "ben bir forvet oyuncusu olarak takım savunmasına elimden geldiği kadar katkı yaptığıma inanıyorum. Önde oynayan oyuncular da ellerinden geldiği kadar savunmaya katkı yapıyorlar" değerlendirmesini yaptı.

Genç futbolcu, sezon sonunu kadar kaç gol atacağına yönelik bir soruyu "şimdiye kadar 14 golüm var. Sezon sonuna kadar 20-23 gole ulaşırsam iyidir" diye cevaplandırdı.