Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 18:20   #1
Nur
Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seni Seviyorum

15 Oca 2008
Made in Holland
:
Ettiği Teşekkür: 189
460 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edlidi
Tepki Sayısı: 2
4 Mesajına 5 Kere Tepki Gösterildi

Tecrübe Puanı: 2355
Nur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond reputeNur has a reputation beyond repute
 Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadırOffline  

Standart Var mısın Yok musun'da rekor

Var mısın yok musun'da rekor kırıldı.

Şarkıcı Hande Yener, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ’Var mısın, yok musun’ yarışmasına konuk oldu. Yener’in katıldığı programda Yusuf isimli yarışmacı 200 bin YTL gibi rekor bir ödül kazandı.

Yarışmanın sonlarına doğru Yusuf’un tercihi olan 4 nolu kutuyu açan Yener, kırmızı renkteki 150 bin YTL’yi bulunca bir hayli üzüldü. Yarışmacıya moral veren Yener, "Bence sen 500 kazanacaksın, ben öyle hissediyorum" diye konuştu.

Yusuf, Hamdi Bey’in 88 bin YTL’lik teklifini reddederek şansını denedi. Yener’in kehanetine karşın son teklif öncesi Yusuf, 50 bin, 200 bin ve 500 bin YTL arasından 500 bin YTL’yi buldu. Hamdi Bey’in son teklifi 105 bin YTL oldu. Yusuf, bu teklifi de kabul etmeyerek şansını denemeyi seçti. Acun Ilıcalı, yarışmacının önündeki 18 numaralı kutuyu açtı ve Yusuf 200 bin YTL’lik ödül kazanarak bir rekora imza attı.
İmzamDisplay Signature Alıntı ile Cevapla