26-06-2008, 01:45
|
|
|
Sevda'm uğruna
11 Oca 2008
Dünyadan
: 
Ruh hali:

Ettiği Teşekkür: 1,227
392 Mesajına 567 Kere Teşekkür Edlidi
Tepki Sayısı: 3
21 Mesajına 24 Kere Tepki Gösterildi
|
Fatih Terim VEDA ETTİ
|
|
Fatih Terim VEDA ETTİ
Fatih Terim maçın ardından Milli futbolculara veda konuşması yaptı. Fatih Terim veda etti...

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final karşılaşmasında Almanya'ya 90. dakikada yediği gole engel olamayarak 3-2 yenildi ve kupaya veda etti.
"BU OYUNUN KARŞILIĞI FİNAL OLMALIYDI"
Maçın hemen ardından bir açıklama yapan Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim, "Bu oyunun karşılığı final olmalıydı" dedi.
Lig TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan Fatih Terim, "Bunlar futbolda oluyor ama bizler de tebrik etmesini bilelim. Ben futbolcularım ve oynadığımız oyunla gurur duydum. Bu sonuç tatmin eder mi? Bence hayır. Bunun karşılığı final olmalıydı. Acemice goller yeme hastalığımız sürüyor. Son anda bir gol yememize rağmen kovaladık ama olmadı. Sakatı, oynayanı ve oynamayanıyla Türk halkı bu futbolcularla gurur duymalı. Bu çocukların hepsi birer pırlanta, hepsi birer aslan. Türkiye'ye bir ilki getirdiler ama daha da
ilerleyebilirlerdi." dedi.
TERİM VEDA ETTİ
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularına ''Hakkınızı helal edin'' dediğini belirterek, Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetimiyle görüştükten sonra kalıp kalmayacağının kararını vereceğini, Türkiye'de bir takım çalıştırmayacağını, Avrupa'da bir takımda görev almayı düşündüğünü söyledi.
HASAN DOĞAN: TERİM'İ KESİNLİKLE BIRAKMAYIZ
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ise Terim'in veda konuşmasına karşılık; "Terim'i kesinlikle bırakmayız. Kendisiyle 2010'a kadar sözleşmemiz var ve biz Terim'e güveniyoruz" dedi.
Fatih Terim maçın hemen ardından yaptığı açıklamada, "Benim salim bir kafayla düşünmem lazım ama sağlıklı olarak düşündüğüm taktirde daha önce verdiğim kararı uygulayacağım sanırım. O kararı zamanı gelince açıklarım ama başkan ve yönetim kuruluyla da görüşmem lazım" demişti.
|
İmzam |
|